Разкрития от близкия кръг хора около американския президент Доналд Тръмп

...
Разкрития от близкия кръг хора около американския президент Доналд Тръмп
Коментари Харесай

Тръмп готви да обяви „преждевременна“ победа, дори да не е истина

Разкрития от близкия кръг хора към американския президент Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския сочат, че 45-ият президент на Съединени американски щати се готви да манипулира резултатите посредством погрешни изказвания, които да обезсърчават гласоподавателите, заяви Axios, базирайки се на свои източници.

Според изданието, информацията е на хора от близкото му обграждане, които са били директни очевидци на думите на Тръмп, че ще разгласи „ победа “ авансово, даже в случай че единствено наподобява, че отиват натам нещата.

От няколко седмици, настояват източниците на следствието на Axios, Тръмп приказва за това по какъв начин ще се качи на подиум (все още не е избрал къде да бъде това) и ще се похвали, че е избран отново, даже да няма публични резултати. С това той може да демотивира останалите към момента негласували възможни поддръжници на съперника му Байдън. Според американското изборно законодателство обаче сходна маневра се смята за федерално закононарушение и не е ясно, в случай че Тръмп в действителност извърши заканата си, по какъв начин ще се действа по-късно.

Мнозинството анализатори се сплотяват към мнението, че вечерта на изборния ден (3 ноември) Тръмп ще се появи в Пенсилвания.

Предположенията са, че точно там ще има съществени промени в резултатите, един път излезли и преброяванията от гласовете по пощата.

Сериозни са опасенията от вълна от принуждение от последователите на Тръмп, в случай че един път той каже: „ Спечелихме! “, а по-късно го опровергаят. Това може да ускори възприятието на почитателите му за „ замяна “, „ операция “ и „ имитация “, въпреки и всичко да е законно.

Не един път и два пъти се приказва в общественото пространство за предстоящи талази от принуждение, в случай че Тръмп загуби. Освен това в последната си обществена демонстрация той „ се похвали “ с това, че негови последователи са нападнали избирателен рейс на съперника му Байдън в Тексас и са показали принуждение по отношение на водача и пасажерите. Макар Тръмп да се хвали със случката, тя е квалифицирана като закононарушение и се проверява от ФБР, заяви списание Rolling Stone.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР