Разкритието на Дейвид Камерън, че е потърсил помощ от кралицата

...
Разкритието на Дейвид Камерън, че е потърсил помощ от кралицата
Коментари Харесай

Камерън и кралицата: Бъкингамският дворец недоволства

Разкритието на Дейвид Камерън, че е потърсил помощ от кралицата преди вота за самостоятелност на Шотландия през 2014 година, провокира неодобрение в Бъкингамския замък , разяснява източник пред БиБиСи. Бъкингамският замък все е още няма формален коментар за думите на Камерън.

Разкритието е в документален филм, в който някогашният министър председател споделя за времето си на Даунинг Стрийт . Това, което е разисквано със чиновниците на кралицата, не е " нещо, което би било по някакъв метод погрешно..., а просто покачване на веждите даже... четвърт инч ", изяснява той.

Бившият водач споделя за референдума на Шотландия в своята книга, която разгласява тази седмица. Източникът разяснява пред БиБиСи, че " не е в ничии интерес " диалози сред премиера и кралицата, да бъдат обществено притежание . " Това слага компликации връзките да процъфтяват ".

Попитан за отговора от двореца, Камерън добавя, че се е опитал да даде " почтено пояснение " на дейностите си , само че добавя че " евентуално е споделил много или евентуално прекалено много " за диалога си с монарха.

В изказване Алекс Салмонд, който подаде оставка като първи министър на Шотландия след резултата от референдума , съобщи, че дейностите на Камерън са освен неправилни , само че и демонстрира обезсърчение по време на последните стадии на акцията за самостоятелност .

Никола Стърджън също е запитана дали е обезпокоена, че кралицата е помолена да се намеси в възможен втори референдум за самостоятелност . " Мисля, че разкритията - в случай че мога да ги нарека по този начин - от Дейвид Камерън приказват повече за него, в сравнение с за който и да било, и в действителност показват суматохата, която бе в сърцето на държавното управление на Обединеното кралство в хода на референдума за самостоятелност преди пет години ", изяснява тя.

Първо предписание за връзките сред министър председател и кралица - в никакъв случай, но в никакъв случай не говорите за връзките сред премиера и кралицата , разяснява кралският сътрудник Джони Димонд.
 Дейвид Камерън разкри, че е помолил кралицата да окаже въздействие на шотландския референдум
Дейвид Камерън разкри, че е помолил кралицата да окаже въздействие на шотландския референдум

Камерън показа пред Би Би Си, че се е " паникьосал "
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР