Разкрити са авторите на въоръжен грабеж, извършен вчера на бензиностанция

...
Разкрити са авторите на въоръжен грабеж, извършен вчера на бензиностанция
Коментари Харесай

Задържаха извършителите на обира в село Тотлебен

Разкрити са създателите на въоръжен обир , осъществен през вчерашния ден на бензиностанция в с.Тотлебен. Незабавните дейности на криминалистите са подхванати незабавно след сигнал, постъпил към 1.35 часа на тел. 112 часа. 

По първична информация, незнаен заплашил с оръжие чиновник на бензиностанцията и лишил пари и лотарийни билети. Местопроизшествието е посетено от полицейски чиновници. Под управлението на Плевенската районна прокуратура са извършени дейни процесуално-следствени и издирвателни дейности за определяне и задържане на причинителя.

Извършени са огледи и претършуване в къща в с. Тотлебен , където били открити част от инкриминираните движимости.  Задържани са причинителите - на 27 и 28 година, от същото село. След отчет на събраните материали в прокуратура, 28-годишният е притеглен като обвинен по член 198, ал.1 от Наказателен кодекс и му е наложена мярка за неотклонение „ задържане под стража “ за период до 72 часа. Работата по случая продължава в границите на формираното по случая бързо произвеждане.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР