Разкрити са 52 процента от извършените престъпления на територията на

...
Разкрити са 52 процента от извършените престъпления на територията на
Коментари Харесай

Разкрити са 52 % от престъпленията в Кърджали, извършени за последните шест месеца

Разкрити са 52 % от осъществените закононарушения на територията на ОД на Министерство на вътрешните работи Кърджали, сочи разбор за работата на полицията през първите 6 месеца на 2018 година. Той е бил изработен пред управителния състав на дирекцията от шефа й старши комисар Венцислав Момчилов по време на заседание във връзка професионалния празник на полицията - 5 юли.

Регистрираните закононарушения през шестте месеца на тази година са 484, като 252 от тях или 52 %, са разкрити. В съпоставяне със същия интервал на предходната година разкриваемосттае нараснала с 11,6 пункта, сочи анализът.

Според данните в него структуроопределящи за интервала са закононарушенията срещу собствеността - 138 на брой (144 през 2017 г.). Преобладават кражбите, които от 100 през 2017 година са намалели до 92 през актуалната година.

По мотив идния празник на полицията старши комисар Момчилов е наградил с "писмена хвалба " 57 чиновници за реализирани високи професионални резултати в директната си работа. Петима чиновници са преназначени на по-високи длъжности.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР