Разкрити кражби - полицаи от Второ РУ са установили двама

...
Разкрити кражби - полицаи от Второ РУ са установили двама
Коментари Харесай

Разкриха двама крадци на велосипеди в Русе

Разкрити обири - служители на реда от Второ районно управление (на МВР) са открили двама причинители на обири от входове на блокове в Русе.

На 1 февруари във Второ районно управление (на МВР) в Русе е заведена кореспонденция във връзка заявление за кражба, осъществена на адрес на ул. Плиска в Русе. По данни на тъжителя, за времето от 11:00 ч. на 23 януари до към 09:30 ч. на 25 януари, от общо помещение на сутеренен етаж във вход на блок е бил откраднат детски велосипед, с марка "Ultra ", с което е нанесена вреда в размер на 180 лв.. В хода на подхванатите дейности по случая, криминалистите от Второ районно управление (на МВР) са открили като причинител на закононарушението 46-годишен мъж от Русе. По разказа на Второ районно управление (на МВР), по случая се води инспекция с оглед осъществено закононарушение по чл.194 от Наказателен кодекс.

На 11 февруари във Второ районно управление (на МВР) е постъпила тъжба, за това че 10 против 11 февруари - сред 19:30 и 06:50 ч., след прерязване на железна проволка е бил откраднат велосипед с марка "Cross ", модел "Speedster " на стойност 370 лева, който е бил оставен заключен на етажна площадка в блок на ул. Мала планина в Русе. В хода на осъществените по сигнала оперативно-издирвателни мероприятия криминалистите са влезнали в дирите на причинителя на действието и като подобен е бил махленски 31-годишен русенец. По случая във Второ районно управление (на МВР) е формирана кореспонденция за осъществено закононарушение по член 194, алинея 1 от Наказателен кодекс.

Служители на сектора в кв. „ Чародейка “ са открили причинителите на взломна кражба от парцел в Касева чешма. Според постъпило заявление в полицията, за интервала 9-17 януари т.г., след разтрошаване на врата на вилна сграда е проникато в парцел, намиращ се в кв. "Касева чешма " в Русе, местността "Липака ". След взлома от парцела е осъществена кражба на разнообразни движимости, сред които - електрожен, дрелка, тример, бензинопил, съдове, домакински алкохол, облекла и други По сигнала е била формирана кореспонденция с оглед данни за закононарушение по чл.195, ал.1 от Наказателен кодекс и по него са почнали работа чиновниците от сектора в кв. „ Чародейка “, при Второ районно управление (на МВР). В хода на провежданите оперативно-издирвателни мероприятия служителите на реда са попаднали на техни познайници и като причинители на похищението са били уличени двама русенци на 34 и 31 година Работата по случая продължава.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР