Разкрита е процедура за обявяване на конкурс за 156 вакантни

...
Разкрита е процедура за обявяване на конкурс за 156 вакантни
Коментари Харесай

Обявяват конкурс за 156 вакантни войнишки длъжности

Разкрита е процедура за оповестяване на конкурс за 156 вакантни войнишки длъжности във военни формирования от състава на Съвместното командване на силите (СКС), осведомиха от Министерството на защитата.

Конкурсът е за приемане на военна работа на приключили цивилен междинни или висши учебни заведения в страната и в чужбина. Вакантните длъжности са за военните формирования на СКС в Бургас (66), с. Негушево, с. Горна Малина (45), Банкя, с. Мокрен, София (30), Смядово. Сред търсените длъжности са електротехник, автоматчик, експерт по информационни и осведомителни системи, радиотелеграфист, химик-разузнавач, водачи.

Конкурсът ще се състои по график във военните формирования от 15 до 26 юли т.г. и включва тест за инспекция на общата просвета със 100 въпроса; изпит за установяване на физическата годност; събеседване с претендентите. Изпитът за установяване на физическата валидност се състои от тичане " совалка " 10х10 м; крос 1000 м; брой коремни преси за 90 секунди и брой лицеви опори за 90 секунди.

Кандидатите за вакантните длъжности е належащо да подадат персонално документално заявление до 21 юни в това число. Заповедта и приложенията към нея са оповестени на интернет страницата на Министерството на защитата.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР