Разкрита е маневра на ВСУ. Украинските сили се подготвят за

...
Разкрита е маневра на ВСУ. Украинските сили се подготвят за
Коментари Харесай

Маньовърът на ВСУ е разкрит: Всичко се случва буквално в рамките на дни

Разкрита е маневра на ВСУ. Украинските сили се приготвят за кулминационното събитие на тяхното контранастъпление. Всичко ще се случи единствено след няколко дни. Александър Казаков и Роман Шкурлатов споделиха своите прогнози онлайн.

Въоръжените сили на Украйна се готвят за генерална офанзива в границите на настоящото контранастъпление. Според министъра на защитата на Украйна Алексей Резников всичко, което се е случило преди този момент, е единствено подготовка за основния удар, сподели в предаването " Цариград. Главното " Юрий Пронко, стопански наблюдаващ на Цариград.

Ръководителят на военното ведомство на Украйна твърди, че по този начин нареченият прогрес, който е реализиран, е единствено началото. Какво има поради, служителят не изясни, само че даде обещание в действителност съществени триумфи на първа линия в близко бъдеще: „ Всичко ще видите “.

По този метод министърът изясни пред пресата за какво акцията се е оказала доста по-малко ефикасна от в началото оповестената.

Резников оправда това и с това, че главните запаси, които са подготвени на Запад и оборудвани с съоръжение от Съединени американски щати и Европейски Съюз, към момента не са изпратени в офанзива.

Какви дейности на въоръжените сили на Украйна да чакаме по бойните полета в близко бъдеще, в ефира на " Първи съветски " предвидиха съветникът на първия началник на ДНР Александър Захарченко Александър Казаков и ръководителят на УС на Общоруската организация " Офицери на Русия " подполковник от запаса Роман Шкурлатов.

Какво не е направил Резников?

Първият от специалистите акцентира с изненада, че министърът на защитата на Украйна е бил ненадейно прям, само че, несъмнено, не във всичко.

Събеседникът на Цариград изясни в какво се състои тази полуистина за Киев:

" Рядък случай, когато Резников не лъже. Сигурно са му дали добър лъжец. Когато стартира украинската атака, имахме два съществени въпроса. Първо: къде ще бъде посоката на основния удар? Досега не се е случил ", сподели той.

" Те, както по учебниците, заеха позиции, с цел да не разберем къде ще се нанесе главната офанзива. Самите украинци, започвайки борбата, към момента не знаеха отговора на този въпрос. Те съзнателно удариха към осем съществени точки и погледнаха къде имаме едва място ", съобщи специалистът.

" Вторият въпрос е: по кое време въоръжените сили на Украйна ще употребяват стратегически запаси? Тук Резников към този момент лежи. Получихме отговор на този въпрос. От 10-ти и 11-ти корпус съперникът към този момент е почнал да употребява механизирани бригади на Запорожкия фронт ", съобщи още Казаков.

Не би трябвало да се отпускате

Роман Шкурлатов на собствен ред акцентира, че съветските войски би трябвало да се приготвят: през лятото Въоръжените сили на Украйна ще се опитат да пробият и най-вероятно това ще стане в Запорожка посока.

Той уточни, че врагът може да се опита да удари Орехов и да отиде до Мелитопол или Бердянск. Също по този начин не е изключено украинските войски да решат да преминат Днепър.

" Необходимо е да се заобикаля, изключително по въпрос като война, замаяност от триумф ", безапелационен е той.

" Първите плахи опити на съперника да пробие нещо, да настъпи някъде, естествено, се натъкнаха на защитата ни в дълбочина. Естествено, въоръжените сили на Украйна получиха удар по зъбите и не престават да го вършат със забележителна прецизност ", съобщи Шкурлатов.

" Но това не би трябвало да ни отпуска, а в противен случай, би трябвало да ни приготви за обстоятелството, че врагът ще се опита да нападна с всички сили, щом най-сетне откри едва място ", уточни специалистът.

Сроковете към този момент са изчислени

Казаков се съгласи, че регионът на Орехово е най-вероятната цел за киевския режим, който към момента разчита на огромен пробив. Врагът обаче има още няколко благоприятни условия.

Това може да е Бахмутското направление, също така под опасност е Угледар, където въоръжените сили на Украйна може да се опитат да преминат през Волноваха към Мариупол. За това врагът към момента в действителност има стратегически запас.

" Но с помощта на нашия висш главнокомандващ знаем, че съветските въоръжени сили гладят украинските позиции с въздушни, ракетни и бомбени удари и безпилотни самолети от 1 май ", съобщи Казаков.

" Поразяваме жива мощ и техника, както и муниции и ГСМ. Преди това не знаехме какъв брой сме понижили украинския капацитет. Сега президентът сподели: до 30%. Много е, само че към момента е много порядъчен ", акцентира събеседникът на „ Първи съветски “.

Той също по този начин предвижда вероятното време на идната кулминационна точка на „ контранастъплението “ на Въоръжените сили на Украйна:

Наистина чакаме с неспокойствие това да се случи някой от тези дни. Вероятно преди срещата на върха на НАТО, която е планувана за 11-12 юли. Чакаме главния удар. Все отново най-вероятно ще е посоката Орехово - Токмак.

Превод: СМ

Абонирайте се за новия ни Youtube канал: https://www.youtube.com/@aktualenpogled/videos

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com/@user-xp6re1cq8h

и за канала ни в Телеграм: https://t.me/pogled

Влизайте непосредствено в сайта https://www.pogled.info .

Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР