Разкриха с кого разговаря Ненчо Балабанов в Сделка или не“!

...
Разкриха с кого разговаря Ненчо Балабанов в Сделка или не“!
Коментари Харесай

Разкриха с кого разговаря Ненчо Балабанов в „Сделка или не“!: Наистина ли с Банкера?…

Разкриха с кого беседва Ненчо „ Балабанов в „ Сделка или не “! Фен на предаването, който твърди, че има връзка с екипа, разгласява новината в своя профил. Той разкрива в действителност ли Банкер е този, който прдлага предложения в обичаното му предаване.

От Facebook профила на Йоанис Силков – почитател на предаването „ Сделка или не “ с водещ артиста Ненчо Балабанов:

„ Имам да ви споделя информация за обичаното ми предаване, която ще ядоса продуцентите. Знам с кого водещия разговоря по време на шоуто, когато се обади банкера. Става въпрос за някой от сценаристите, може би се сменят.
Предаването има сюжет и се гледа, в случай че участника направи по този начин, получава такава оферта, на този принцип се развиват епизодите, които са доста забавни.

Чудесно е и има чествност в това шоу “, написа Силков за обичаното си предаване.

Щастлив съм, че работата ми разрешава да изкарвам пари за фамилията си и да променям памперси.Това сподели за присъединяване в предването по-рано Балабанов, напомня SafeNews.

За жал има доста татковци, които нямат опция да проследят процеса на израстване на децата си. Благодарен съм, че не съм от тях “. Това описа Ненчо Балабанов в предаването „ Събуди се “ по Нова тв.

Актьорът преди три месеца стана татко на момиченце, което кръсти Алина.

„ С жена ми избрахме името Алина, откакто направихме лист със 7-8 имена. Алина звънна с целия този заряд, който си представяхме, че ще има момиченцето когато се роди “, сподели Балабанов.

Освен дребната Алина Ненчо има и огромен наследник, който неотдавна навърши пълноправие.

„ Синът ми стана на 18 години. Той е извънредно възпитано положително и работливо момче. Радостен съм, че с майка му успяхме да му предадем толкоз доста познания и да то възпитаме заслужен мъж. Гордея се с и с първата му независима галерия и, че работи това, което обича “, показа артистът.

 

Източник – 7 дни спорт

За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News Showcase

Още вести четете в категория Живот.

 

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР