Разкриха работното заглавие, под което ще се снима най-новият 25-и

...
Разкриха работното заглавие, под което ще се снима най-новият 25-и
Коментари Харесай

Разкриха как ще се казва новият филм от поредицата за Бонд

Разкриха работното заглавие, под което ще се снима най-новият 25-и по ред филм за Джеймс Бонд, заяви Би Би Си.

Британската медия се базира на списанието „ Пръдакшън уийкли “, съгласно което лентата е озаглавена „ Шетърхенд “ , което в превод значи „ Поразяващата ръка “. Според изданието фотосите на дълго чакания филм за английския разузнавач ще стартират на 6 април в студията „ Пайнууд “ в Лондон. Очаква се Даниел Крейг да се превъплъти за пети и съгласно слуховете финален път в ролята на сътрудник 007 .

Премиерата на дълго предстоящата лента към този момент беше отсрочена един път – предходната година, откакто носителят на „ Оскар “ - режисьорът Дани Бойл, реши да се отдръпна от плана. Първоначално филмът трябваше да тръгне по кината във Англия на 25 октомври 2019 година, само че в този момент премиерата е планувана за 8 април 2020 година , поради пренаписване на сюжета.

Междувременно Кари Фукунага се съгласи да бъде режисьор на продукцията, което успокои продуцентите и потуши слуховете за прекратяването й.

„ Шетърхенд “ е псевдоним, употребен от суперпрестъпника Ернст Блофелд в романа на Ян Флеминг от 1964 година „ Човек живее единствено два пъти “. В ролята на злодея в последния филм за Бонд – „ Спектър “, се превъплъти Кристоф Валц, като режисьорът Кари Фукунага загатна, че суперпрестъпникът евентуално още веднъж ще се завърне.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР