Разкриха незаконна печатница за документи при полицейска операция в Костенец,

...
Разкриха незаконна печатница за документи при полицейска операция в Костенец,
Коментари Харесай

Разкриха незаконна печатница за документи в Костенец

Разкриха противозаконна печатница за документи при полицейска интервенция в Костенец, оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.

Задържан е престъпно проявен и осъждан мъж . Иззети са голям брой дипломи, удостоверения и свидетелства за приключено обучение, както и нелегално притежавани муниции.

 Снимка 394240
Източник:

Операцията е извършена на 4 декември по обяд от " Противодействие на икономическата престъпност " в ОДМВР- София и РУ- Костенец. Претърсен е частен парцел в град Костенец, в който е живеел 58-годишен престъпно проявен и осъждан мъж.

Иззети са: пишещи машини; скенер; ксерокс; ламинатор; железна преса; голям брой дипломи, свидетелства и удостоверения за приключено главно, приблизително, висше обучение и професионална квалификация; СУМПС; корици на дипломи и копия от бланки на документи; бележки с персонални данни на лица, образователни заведения, обитаеми места; железни форми с изобразени на тях букви и цифри; железни плаки- заготовки; ксерокопия на документи за самоличност; печати на образователни заведения включително и нотариални, както и заготовки за такива.

 Снимка 394236
Източник:

Допълнително са открити и конфискувани и 98 патрона и три железни химикалки за изстрелване на муниции , без да е налице съответно позволение за законното им владение, както и разнообразни други материални доказателства, съотносими към осъществяваната незаконна активност.

Обитателят на адреса е арестуван за период до 24 часа.

 Снимка 394232
Източник:

Задържаният е застрашен от няколко години затвор за нелегално владеене на муниции и подправяне на документи.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР