разкри, че със съотборника му в Ливърпул Мохамед Салах не

...
разкри, че със съотборника му в Ливърпул Мохамед Салах не
Коментари Харесай

Мане: Със Салах не говорим за случилото се в Африка

разкри, че със съотборника му в Ливърпул Мохамед Салах не са говорили за Купата на африканските народи. На финала на шампионата двамата се изправиха един против различен, а Сенегал победи Египет.

" Ние с не приказваме за това. Аз към момента мисля за шампионата и това какъв брой значи за мен и сънародниците ми. Със Салах не сме говорили за това, тъй като знам, че е отчаян ", показа.

Sadio Mané and Mo Salah are very close. Mané has confirmed they don't really speak about the AFCON final, but it's more out of respect for each other. It's a mutual admiration that carries itself further than a game. Even as big as the final.
— supermane10 (@supermanelfc)
" Единствената тематика, която сме обсъждали, е пропуснатата от мен дузпа. Той ме попита за какво съм отишъл при вратаря, а аз му отговорих: " тъй като ти му говореше и съм сигурен, че играеше психически игри, тъй че и аз взех решение да се включа ". За по-забавно отидох и каазх: " Мо, ще изстрелвам в левия ъгъл ". Говорихме за това и доста се смяхме ", описа Садио. Мане в действителност стреля в десния ъгъл и вратарят на Египет избави.

Той разяснява и новото попълнение на Луис Диас, като съобщи, че не се тормози от конкуренцията: " Прекарах два-три дни с него и той е доста готин човек. Със сигурност, ще се оправи ужасно за, тъй като е толкоз надарен и е доста непретенциозен. Не го виждам като конкуренция, а като опция и за двамата да станем по-добри играчи ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР