Разкошната Джесика Частейн играе даровита скиорка, която по стечение на

...
Разкошната Джесика Частейн играе даровита скиорка, която по стечение на
Коментари Харесай

Джесика Частейн е престъпно секси в „Играта на Моли“

Разкошната Джесика Частейн играе даровита скиорка, която по стичане на събитията се трансформира в уредник на незаконен покер и стартира да печели милиони като шефка на най-ексклузивните игри в света.
 37-2  37-4  37-1
Играта на Моли “ е предстоящият с голямо любознание режисьорски дебют на Арън Соркин, който към този момент беше показан на много влиятелния фестивал в Торонто, където бе признат много задушевно, оповестява operationkino.net. Точно на това залагат и най-новите рекламни материали от кино лентата, в който са инкорпорирани част от позитивните мнения. Другото, което рекламата предлага, е огромно количество от една от запазените марки на Соркин – скорострелният разговор, както и прелестния външен тип на Частейн, която наподобява незаконно секси.

Филмът е основан на действителни събития и споделя историята на Моли Блуум – даровита скиорка, която не съумява да завоюва място в олимпийския тим на страната и си взима година отпуск, преди да стартира образованието си по право. През това време тя става сервитьорка в Лос Анджелис, по стичане на събитията се трансформира в уредник на незаконен покер и стартира да печели милиони като шефка на най-ексклузивните игри в света (на тях залагат бизнес магнати, милионери, съветската мафия и кино звезди, измежду които Бен Афлек, Леонардо ДиКаприо и Тоби Магуайър). Осем години по-късно тя е разкрита и през 2013 година е задържана една нощ от 17 сътрудника на ФБР…

В функциите с изключение на Джесика Частейн са още Идрис Елба, Кевин Костнър, Майкъл Сера, Брайън д’Арси Джеймс, Крис О’Дауд, Бил Камп, Греъм Грийн, Джеръми Стронг, Саманта Айлър и др.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР