Разкопаха тротоар в кв. „Гагарин”, който само преди няколко години

...
Разкопаха тротоар в кв. „Гагарин”, който само преди няколко години
Коментари Харесай

Разкопаха реновиран тротоар в Гагарин, втори месец ремонтът е в застой

Разкопаха тротоар в кв. „ Гагарин”, който единствено преди няколко години е бил реновиран. Вече втори месец той e в окаяно положение, алармира четец на TrafficNews.

Мястото е ул. „ Милеви скали”, където тротоарът от южния фланг на улицата е разкопан, а ремонтът е в застой. Придвижването на пешеходците се случва по пътя, където се движат и колите или на отсрещния тротоар.

Това, несъмнено, съставлява заплаха за пешеходците, измежду които най-разгневени от протичащото се са майки с колички и възрастни хора.

„ Тротоарът е разкопан от над два месеца и то в случай, че беше напълно реновиран преди няколко години. Майки с колички и възрастни хора, които нямат рефлексите да реагират при потребност, вървят по улицата, където квартални рейсъри се изсилват с колите си.

Това може да провокира случай, който ще е съдбовен, само че нужно ли е да се стигне до такава степен, с цел да реагира този, който се е заел с ремонта и да го довърши?”, питат поданици на улицата, които всекидневно се сблъскват с казуса.

Подадохме сигнал към кмета на регион „ Северен” Стоян Алексиев, който заяви, че ще направи инспекция за положението на тротоара и коя е компанията, която прави ремонта.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР