Разказвали сме за хора, които прибират бебета мечки с мисълта,

...
Разказвали сме за хора, които прибират бебета мечки с мисълта,
Коментари Харесай

Кучето, паднало от небето, динго и какво е да спасиш животно в Австралия

Разказвали сме за хора, които прибират бебета мечки с мисълта, че избавят бездомни кучета. В тази история " бездомното куче " безусловно ти пада на главата. Семейство в Уандилгонг, Австралия чуло необичайно скимтене от двора си. Когато излезли, заварили пале да скимти на моравата пред къщата.

Състрадателните австралийци го прибрали, гледали известно време, след което го отнесли във ветеринарна клиника, с цел да ревизират какво тъкмо е и какво му се е случило. Ветеринарите открили, че по гърба на животното има следи от нокти на граблива птица - то било инцидентно " изпуснато " в двора на фамилията.

На първия въпрос отговорът бил още по-шокиращ - кучето се оказало динго. Това е дива порода кучета, която обитава главно Австралия и рядко Азия, датирана от преди към 4 века. Животните са присъщи с рижата си багра и обстоятелството, че не могат да лаят.

Кучето, паднало в двора на фамилията в Уандилгонг, било наречено Уанди, и даже разполага със собствен Instagram профил. А положителната вест е, че е от рядката вариация алпийско динго, която Австралийската динго фондация се пробва да резервира. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР