Разказвали сме ви за звезди, които предпочитат по-скромния начин на

...
Разказвали сме ви за звезди, които предпочитат по-скромния начин на
Коментари Харесай

11 знаменитости, които обожават лукса

Разказвали сме ви за звезди, които избират по-скромния метод на живот макар благосъстоянието си. Но те са малцинство - множеството известни персони се къпят в разкош. И кой може да ги вини? Нима доста от нас не си мечтаят да имат имения, яхти, скъпи автомобил и облекла? Ето някои от звездите, които харчат много разточително милионите си.

Дейвид и Виктория Бекъм да вземем за пример имат общо благосъстояние от към 900 млн. $. Имат големи къщи в Лондон и Лос Анджелис, сбирка от коли за над 5 млн. $ и безчет дрешници с най-скъпите облекла бижута.

Друга известна двойка - супермоделът Жизел Бюндхен и състезателят по американски футбол Том Брейди - също не се скъпят. Те си построиха впечатляващо имение в Масачузетс, имат десетки коли и редица лични готвачи, треньори, асистенти и така нататък



Певицата Тейлър Суифт има в сметките си 280 млн. $, като значително от парите си влага в парцели. Притежава къща в Роуд Айлънд, имение и ранчо в Бевърли Хилс, мезонети в Нашвил и Трибека и апартамент в Уест Вилидж.

Колежката ѝ Риана също си пада по лукса, само че харчи най-много за празненства на големи яхти. Има и най-малко четири коли, а единствено единият ѝ Rolex коства 15 000 $.



Освен обичайните къщи и коли, звездата Бионсе демонстрира любовта си към лукса и с сбирката си от чанти за над 350 000 $ и обувки за над 300 000. Тя има и голям брой перуки, които костват общо над 1 млн. $. Съпругът ѝ Джей Зи пък един път похарчи 250 000 $ за шампанско за една вечер в дискотека, а различен път купи бутилка за 100 000 $.

Кралицата на разточителния метод на живот е Ким Кардашиян. Риалити звездата е известна със склонността си да харчи стотици хиляди $ единствено на едно излизане по магазините, а в гаража ѝ има - забележете - цели 21 коли.



Боксьорът Флойд Мейуедър пък си има две сбирки от коли - една единствено с бели и една единствено с черни. Споделял е в изявленията, че носи бельото си единствено по един път и по тази причина харчи по 7000 годишно за боксерки.

Доста разточително живее и голфърът Тайгър Уудс , който в миналото бе най-високоплатеният състезател в света. При него парцелите и колите се допълват от впечатляваща яхта, наречена Privacy.

Редактор: Деница Райкова
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР