Разказвали сме ви за едно къстъм изпълнение на руски тунинг

...
Разказвали сме ви за едно къстъм изпълнение на руски тунинг
Коментари Харесай

Peugeot 407 преоблечено като... Волга!

Разказвали сме ви за едно къстъм осъществяване на съветски тунинг майстори, които бяха създали ефектна съвременна имитация на ГАЗ 21, употребявайки за задачата възли и елементи от BMW 5er. Сега обаче ще стане дума за един сходен план, само че с много по-нестандартен и непредвиден донор.



Става дума за Peugeot 407 Coupe, което е "преоблечено " като ГАЗ 21. Същата база се употребява и за имитация, само че недотам удачна, на Ferrari, само че в тази ситуация "Френската Волга " се е получила сносно. От някои ракурси автомобилът наподобява не доста хармонично, само че като цяло работата е отлична.



Разочарованието идва от вътрешността на автомобила. Салонът напълно повтаря този на Peugeot-о, а моторът също е френски. Той е трилитров бензинов с мощ 211 конски сили, който задвижва предните колела посредством автоматизирана трансмисия. Странна е и цената за тази преправка.



Продавачът от Санкт Петербург желае за нея 2.5 млн. рубли - сума равняваща се почти на 37 000 евро. Мнението ни е, че планът не е неприятен, само че за тези пари има и надалеч по-добри, и като концепция, и като осъществяване. Но както се споделя: "За всеки трен си има пасажери ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР