Разказвали сме ви за част от продукцията на тунинг ателието

...
Разказвали сме ви за част от продукцията на тунинг ателието
Коментари Харесай

Стар масълкар с характеристики на Bugatti

Разказвали сме ви за част от продукцията на тунинг ателието Ring Brothers - компания, занимаваща се с преобразяване на остарели коли в хот-род с умопомрачаващи динамични характерности. Сега ще стане дума за последния им план, който употребява за база класическия масълкар AMC Javelin.



Стоковият AMC Javelin е екипиран с 6.4-литров V-образен осемцилиндров бензинов мотор, мощността на който е 315 конски сили. Това обаче напълно не е задоволително за експертите от Ring Brothers, които инсталират на колата 6.2-литров мотор с машинален компресор.



Новият елемент е заимстван от Dodge Charger Hellcat, само че е в допълнение форсиран, като мощността му доближава до впечатляващите 1 036 конски сили. Този мотор работи взаимно с четиристепенна автоматизирана скоростна кутия, която е в допълнение усилена, с цел да устоя на големия въртящ миг.



Освен новия мотор, колата се снабдява с ново окачване, като откъм гърба ресорите са сменени с многолостова настройка. Спирачките също са сменени, като новите са доста по-големите Baer 6S, разполагащи с шестбутални апарати. Карбонов похлупак и разширени калници приключват картината.



За да бъде инсталиран моторът V8 Hellcat се постанова удължение на автомобила със 150 мм. Сниженото окачване пък приключва с нископрофилни 20-цолови гуми с размери 335/30. В салона се появяват спортни кресла и волан, както и много нови принадлежности на арматурното табло. Бутонът за палене е с надпис Eject (катапулт).


Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР