Разказът й за това как е влязла в Ергенът потресе

...
Разказът й за това как е влязла в Ергенът потресе
Коментари Харесай

Бомба! Ергенка благодари на Алек: Мислех, че съм влюбена, но заради него открих истинската любов!

Разказът й за това по какъв начин е влезнала в " Ергенът " потресе мнозина, тъй като се оказа, че даже не е имала визия кой ще е самият ерген. Нямала време, била затрупана от работа и просто попълнила и изпратила формуляра, без да си направи труда да изчака и да разбере кое ще бъде момчето. Обадили й се, че е призната за присъединяване и това е.

Тези откровения направи изгонената към този момент от Алек Младенов участничка - Кристина Добрева, която била началник в компютърна компания. А най-неочакваното към нея е, че се оказа първа приятелка с победителката от " Ергенът " 1 - Виктория Капитонова.

Самата Виктория пристигнала да я вземе от Гърция, когато трябвало да напусне имението, само че двете останали още три дни там, с цел да разхлабен и да си починат. Относно Алек, Кристина съобщи, че да - по едно време си била внушила, че е влюбена в него и когато той я напъдил, се разплакала, чувствала се доста зле.

Това обаче освен отминало бързо, само че и към този момент е срещнала мъжа до себе си, с който не желае да се разделя и за момент. " Това с Алек беше по-скоро битка на его, на превъзходство, на това да победиш и да изпъкнеш измежду останалите девойки. Никоя не може да излъже, че този спортен дух липсва и това е напълно обикновено, когато приказваме за риалити. Но с помощта на Алек открих любовта и съм пъклен щастлива, че участвах ", споделя Кристина Добрева.

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: Алек Младенов Кристина Добрева Виктория Капитонова Ергенът Гърция
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР