Разказът на майката от Свищов, която е заподозряна, че е

...
Разказът на майката от Свищов, която е заподозряна, че е
Коментари Харесай


Разказът на майката от Свищов, която е заподозряна, че е държала под ключ двете си дъщер

Разказът на майката от Свищов, която е обвинена, че е държала под ключ двете си дъщери години наред в дома им, не дава отговор на истината. Това откри през днешния ден репортерска инспекция на Българска национална телевизия.

65-годишната Пенка Стоянова твърди, че в продължение на три години се е грижила за болна бабичка на улица " Бачо Киро " в Свищов, а дъщерите ѝ, които живеели в София, постоянно се прибирали там. Така дамата отговоря на изказванията на своите съседи, че не са виждали двете ѝ дъщери от години.

Никой не познава Пенка Стоянова и двете ѝ дъщери на посочения от нея адрес на улица „ Бачо Киро ". Няма и информация за стара жена, която скоро е умряла.

Не отговоря на истината и изказванието на майката, че една от дъщерите ѝ е работила до неотдавна в два от известните столични театри. Оттам изрично отхвърлят казаното от Стоянова.

Днес кметът на Свищов даде обещание незабавен ремонт на къщата, в която живеят трите дами - в нея в този момент царува бедност и липсват обикновени условия за живот.

Според експерти, представени от Българска национална телевизия, майката не признава тежката обстановка, в която се намира фамилията ѝ, тъй като не я осъзнава. Ето за какво със случая, с изключение на обществени служащи, ще се заемат и психолози.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР