Разказът на Елън Баркин за контролиращото и ревнивото поведение на

...
Разказът на Елън Баркин за контролиращото и ревнивото поведение на
Коментари Харесай

Нови свидетелки за агресията на Джони Деп, хвърлял бутилки срещу Елън Баркин

Разказът на Елън Баркин за " контролиращото " и " ревностното " държание на Джони Деп по време на връзката им, беше включен в показанията в четвъртък в продължаващия развой за клюка сред артиста и някогашната му брачна половинка Амбър Хърд, написа dir.bg.

68-годишната Баркин, една от най-съблазнителните актриси на Холивуд, се появи в авансово записано свидетелствуване от 2019 година, в което твърди, че Джони Деп един път хвърлил бутилка вино през хотелската стая в нейната посока по време препирня на компанията, събрала се там.

Елън, която е с 9 години по-голяма от Деп сподели, че артистът е бил пийнал през по-голяма част от времето на късата им връзка през 1993-94 година. Те си партнират в " Страх и ненавист в Лас Вегас " от 1998 година

" Той постоянно пиеше и пушеше джойнт ", сподели тя, като посочи, че Деп, който в този момент е на 58, също постоянно бил и под въздействието на халюциногени, и на кокаин най-малко " десетки пъти " по време на романса им.

По отношение на случката с хвърлянето на бутилката, тя сподели, че не знае за какво го е направил и че не блъснал никого.

Звездата от " Карибски пирати " по-рано назова изказванието " погрешно ", съобщи Ройтерс, потвърждавайки, че Баркин изпитва завист против него и добави: " Нямам проблем с гнева ".

За " контролиращото " и " взискателното " държание на артиста Баркин сподели, че Деп е " просто ревностен мъж ", като ѝ казвал неща от сорта: " Къде отиваш, с кого отиваш, какво направи нощес? ".

" Имах една драскотина по гърба, която един път го ядоса доста, тъй като той подозираше, че съм правила секс с различен човек ", добави тя в показанията.

В сряда по-малката сестра на Амбър, Уитни Хенрикес съобщи, че Деп един път я е блъснал и по-късно " неведнъж " е удрял Хърд, която я защитила при случая.

34-годишната Хенрикес свидетелства по какъв начин Хърд е била следена и измъчвана от някогашния си брачен партньор по време на връзката им. Тя живеела по едно време в дома им и споделя, че от време на време дружно употребявали опиати. " Всички се влюбихме в него. В началото ", добави тя.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР