Разказах много подробно и дадох същата информация, както и първия

...
Разказах много подробно и дадох същата информация, както и първия
Коментари Харесай

Кирил Петков след разпита: Обясних в детайли няколко неща

Разказах доста в детайли и дадох същата информация, както и първия път. Просто влязох в по-висок подробност на пояснение. Това сподели министър председателят Кирил Петков откакто излезе от разпита в прокуратурата, където даде показания по делото за изнудване на Васил Божков. Разпитът на Петков като очевидец продължи над два часа и половина.

" Това, което обясних в елементи е, че има няколко неща, които ме тормозят. Първо е отчетът на АДФИ, където има ощетяване на бюджета от над 550 млн. На база, че Божков не е платил средствата, които е трябвало да заплати, бюджетът е ощетен.

Другото - в случай че се окаже вярна неговата информация, че е дал 60 млн. под формата на рушвет против изнудване.

Отделно - третият отчет, публикуван от Министерство на финансите от министър Горанов - одитната организация, която би трябвало да одитира всички евросредства, по някакъв метод е проспала, че в доста от общините имаме централизация на над 90% със единствено един реализатор на европроекти. Този отчет дава съществени подозрения, че има непозволени дейности по ОСЕС.

Тези три обстоятелството дружно мен доста ме тормозят. Връзката сред тези три случая е лицето Горанов ", сподели Петков.

Той съобщи, че е дал данните на следствието и те към този момент са следствена загадка.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР