Разказах много подробно и дадох отново същата информация и сведения,

...
Разказах много подробно и дадох отново същата информация и сведения,
Коментари Харесай

Кирил Петков след разпита си в СГП: Има неща, които ме притесняват

Разказах доста в детайли и дадох още веднъж същата информация и сведения, както и първия път. Това сподели министър председателят Кирил Петков след разпита си в СГП, съобщи кореспондент на Sofia24.bg .

" Това, което споделих в елементи е, че има няколко неща, които мен персонално ме тормозят. Първото е отчета на АДФИ, където има ощетяване на бюджета в размер на над 550 милиона. Това за мен е реалност, който е на база на същински отчет. На база, че господин Васил Божков не е платил средствата, които би трябвало да заплати - бюджетът е бил ощетен. От друга страна в случай че се окаже вярна неговата информация, която към момента не е свидетелско свидетелствуване, уповавам се скоро да бъде, че е дал 60 милиона под формата на рушвет и пари против изнудване - тези 2 обстоятелството мен ме тормозят ", сподели Петков.

Уточняваме, че повече от 2 часа продължи разпитът на министър-председателя в Софийската градска прокуратура.

Петков беше разпитан за повторно откакто прокуратурата стартира досъдебно произвеждане по случая. По делото бяха разпитани и някогашният министър председател Бойко Борисов, някогашният финансов министър Владислав Горанов и Севделина Арнаудова. Тогава те прекараха 24 часа в ареста.

Очаквайте детайлности!

Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР