Разказ на бургазлийката Красимира К. предизвика масова подкрепа за останалото

...
Разказ на бургазлийката Красимира К. предизвика масова подкрепа за останалото
Коментари Харесай

Ще я бъде тази държава! Бургазлийка под карантина разказа за трогателен жест на полицай

Разказ на бургазлийката Красимира К. провокира всеобща поддръжка за останалото положително във време на КОВИД пандемията, написа burgasinfo.com.

Жената разказа в обществените мрежи жест от служител на реда, който е пристигнал на инспекция за спазването на режима на карантина от фамилията, в което брачният партньор е болен.

Ето описа на Красимира К.:

„ Ще я бъде тая страна! Много прелестно съм сюрпризирана от благ жест, който не мога да не споделя с Вас. Днес е осми ден от карантината на фамилията ни, сутринта след телефонната визитация от персоналният ни доктор за брачна половинка ми бе изписан втори антибиотик.

Докато обсъждахме по какъв начин да се оправим с набирането му, по телефона на брачна половинка ми позвъни служител на реда за рутинна инспекция на карантинния режим, показахме се на терасата и под балкона ни стоеше ухилен служител на реда, който може би от учтивост попита: Как сте? Имате ли потребност от нещо?

Аз напълно непринудено споделих, че имаме потребност от медикаменти ( одеве изписани ни по телефона от персоналния лекар). -Давай-каза служителя на реда. Написах му на листче антибиотика и го пуснах през балкона. Човека се качи на персоналния си автомобил и отпътува, след 10 минути се появи на вратата ни с усмивка и лекарството в ръка.

Върнахме му сумата от касовия бон и си поговорихме. Той от самото начало ни успокояваше и показа персоналния си опит от преболедуване то си от коронавирус. След тази преживелица се замислих, има ли потребност от измисления Щаб за битка с коронавирус?

Стряскаща всекидневна информация по малките екрани? Глупави разпореждания за " зелени коридори " и така нататък и тъй наречените Достатъчно е единствено една добра дума и благ жест от ЧОВЕК, като този служител на реда, на който желая още един път да благодаря. Респект към такива хора, с тях ще я бъде тази страна. “
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР