Разигра ли Веселин Марешки в навечерието на изборите бутафорна томбола

...
Разигра ли Веселин Марешки в навечерието на изборите бутафорна томбола
Коментари Харесай

Марешки мами с телефони и томбола наивни избиратели

Разигра ли Веселин Марешки в навечерието на изборите бутафорна лотария с първокласни дарове – висок клас мобилен телефон? Това пита бургазлията Александър Иванов, който се оказа един от спечелилите в онлайн играта на политика-бизнесмен, само че до ден сегашен по този начин и не е получил премията.

Александър Иванов е бургазлия, от дълги години живее в София. Той е прочут български сценарист със солидна професионална биография зад тила си. Попаднал е в неуместна обстановка на която пожела да даде публичност.

Веселин Марешки първо е оповестил лотария „ Снимка с Марешки “, с цел да засилва профилите си в обществените мрежи и да ги употребява като платформа за политическите си послания. Условието на играта било просто. Да се снимаш до афиш на водача на „ Воля “, да публикуваш фрагмента в обществените мрежи и може да спечелиш премия. Към тази игра обаче нямало сериозен интерес, след което очевидно имиджмейкърите са го посъветвали да заложи на нова игра – всеки, който е харесал страницата да напише цифрата – 23, номерът на бюлетината на Политическа партия „ Воля “ за евроизборите.

Обещанието е, че на 23-ти май персонално Веселин Марешки ще изтегли 23-има печеливши, които ще получат по един чисто нов мобилен телефон.

В тази игра взел участие и бургазлията. Томболата се теглила онлайн във Facebook. Александър Иванов е 15-ият изтеглен.

ПИК се свърза с Александър, с цел да опише какво в действителност се случва по-късно.

"Господин Марешки потегли да си прави някаква лотария, да си популяризира цифрата 23, неговата бюлетина. После изтегли томболата, на лайф, пред хора, във Facebook. Той беше с две девойки асистентки. Изтеглиха и моето име. Но оттогава - все едно нищо не е било. Въпреки че си бях дал координатите за връзка. Ако погледнете лайфа, има и други хора, които питат: "Някой получи ли си телефона, с някого свързаха ли се! ". Не съм единствено аз - да кажеш, че съм някой глезльо или че нервнича ", показа младият мъж.

"Мисълта ми е, че щом той по този начин постъпва, подобен е и в бизнеса, и с аптеките, и в Народното събрание. Щом за нещо толкоз дребно лъже и имитира, значи цялата му работа е такава. Те делата му приказват. Аз не съм го карал да прави лотария. Възможно е още "да ближе рани " от изборната загуба и да не му е до това. А допустимо е да го употребява като един тип - той някой ще се обади, ще стане звук, което към този момент пък е жалко. Един тип - няма неприятна реклама, ще ме пуснат по уеб страниците, иска ми се върти името. Нали той споделяше - ще боря картелите, ще върша това, ще оправя това. То и по този начин аз мога да обещая - високи пенсии на пенсионерите, ще подвигна заплатите ", съобщи още Александър.

"Ако си получа телефона, ще се обадя. Той може и някоя Нокиа с фенерче да ми подари. Да ми каже - дадох ти телефон, какво повече искаш ", пошегува се бургазлията.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР