Разходката сред природата през почивните дни винаги е приятна, а

...
Разходката сред природата през почивните дни винаги е приятна, а
Коментари Харесай

БДЖ обявява конкурс за пътепис на тема „Разходка с влак”

Разходката измежду природата през почивните дни постоянно е приятна, а някои любопитни туристически дестинации са елементарно налични с трен за всеки решил да грабне раницата и да избяга за малко от шумотевицата на огромния град.

БДЖ се стреми да притегли точно тези хора в своята акция за разпространение на еднодневните разходки измежду естествените забележителности на България, като афишира конкурс за пътепис на тематика „ Разходка с влак”.

Най-добрите авторски пътеписи, които са способни да впечатлят читателите дотолкоз, че да нямат самообладание да се втурнат в описания от създателя маршрут, ще бъдат оповестени в специфична графа на формалната страница на БДЖ, както и във фейсбук.

Отличените участници ще получат по два билета за идно проведено от БДЖ атракционно пътешестване с парен локомотив или два билета за пътешестване с трен на територията на страната по случайно определен маршрут до края на 2020 година

За участниците в състезанието е належащо да спазят следните условия:

Текстът да бъде авторски и написан от добити персонални усещания.
Текстът да бъде съпроводен с авторски снимков материал от пътуването с влака и посетените обекти.
В пътеписа е желателно да бъдат посочени съответните влакове, с които създателят е пътувал като маршрут от/до и часове на потегляне и идване.
Текстът да бъде обвързван с разходка в границите на един или два дни.
Текстът да бъде с дължина сред 2 и 5 страници.

Желаещите да вземат участие в състезанието могат да изпращат своите пътеписи на формалната е-поща на БДЖ ([email protected]) до 01.03.2020 година
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР