Разходка около стара крепост помогнала да бъде намерен човек, издирван

...
Разходка около стара крепост помогнала да бъде намерен човек, издирван
Коментари Харесай

Мъж извика "ехо" в дупка на развалина и откри изгубен преди месец човек

Разходка към остаряла цитадела помогнала да бъде открит човек, търсен от месец. Младеж изкрещял - ехтене на смешка през разрушен прозорец и в отговор чул не личното си ехтене, а зов на човек, намиращ се долу.

Айзък Уотс излязъл с приятелката си Емили на разходка в гората, когато видели остаряла цитадела и разпадащ се палат. Атмосферата на мястото предиздвикала младежа да се почувства като на премеждие и почнал да изпитва акустиката на остарялата сграда.



Затова проврял глава през прозореца и изкрещял вътре. Мислел по този начин да се пошегува с приятелката си, като я изплаши, само че изненадата му била голяма, когато чул не себе си, а непознат глас на мъж, който се разкрещял за помощ.



"В този миг се уплаших аз, бях слисан, не чаках някой да се отзове ", спомня си младежът.

Той повикал приятелката си и двамата си присъединили фенерчетата на телефоните, с цел да опитат да видят кой е затънал вътре. След като не съумели, решили доста деликатно да опитат да обхванат вътре, вървейки през изпочупен, дървен мост.



Когато стигнали до стълба, водеща към долната част на постройката, видели мъж, който съвсем не можел да се движи от безсилие.

51-годишният Джеймс Томпсън затънал в руините преди към месец. Той имал къща наоколо и също обичал да се разхожда в гората. Когато опитал да прегледа остарялата цитадела, дървената стълба поддала и се срутил долу, оказвайки се откъснат от света.



В продължение на цялостен месец той съумял да оцелее само поради подпочвените води, които си прокарвали път под остарялата постройка. Така най-малко не починал от жадност, само че бил отпаднал от апетит.

"Изкарал е необикновен шанс, тъй като това място нормално е пусто. Още нящолко дни и е щял да почине от апетит. Той не е имал близки и на процедура никой не го е търсел ", споделя Айзък Уотс.

Превод БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР