Разходите за персонал в Топлофикация - София ще бъдат увеличени

...
Разходите за персонал в Топлофикация - София ще бъдат увеличени
Коментари Харесай

Манолова: Топлофикация-София увеличава разходите за персонал с 19%, въпреки че е на загуба

Разходите за личен състав в „ Топлофикация - София ” ще бъдат увеличени с повече от 19%, макар че сдружението е на загуба. Това е изводът на омбудсмана Мая Манолова, която показа отговорите на столичната компания на въпросите, поискани по Закона за достъп до информацията, оповестява БНР.

Манолова бе безапелационна, че има разминаване сред предоставените от „ Топлофикация ” данни и други публични източници.

Според предоставената в отговорите информация за 2015 година сдружението е начислило над 4,2 млн. лв. за юридически такси при правосъдни, изпълнителни и заповедни производства.

„ Според доклада на „ Топлофикация “ обаче сумата е 6,115 млн. лева И съгласно „ Топлофикация “ от тези суми са събрани 2,2 млн. и са постъпили в касата на сдружението, което ние подлагаме на подозрение “, сподели Манолова.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар: