Разходите за домашни любимци са високи. Ето какво могат да направят собствениците по въпроса.

...
Когато много хора мислят за притежание на домашен любимец, разбираемо
Коментари Харесай

Когато много хора мислят за притежание на домашен любимец, разбираемо се сещат за забавните части: дългите разходки на кучето, играта с новата им котка, леките закуски, прегръдките и целувките . Но притежаването на домашен любимец, колкото и радостно и удовлетворяващо да е често, може да бъде и скъпо. И тези разходи обикновено остават високи през целия живот на домашния любимец.

Средната цена за куче е около $1400 на година и е само малко по-евтина за котки (около $1200), според наскоро публикуван доклад . Тъй като много котки и кучета живеят до 15 години или повече, това може да доведе до значителни суми пари. За щастие собствениците вече разполагат с рентабилен и ценен начин да облекчат това финансово бреме: застраховка за домашни любимци.

В замяна на скромна такса, платена на доставчик (която често е с отстъпка, ако се плаща годишно), собствениците могат сигурно покритие за широка гама от лечения, посещения при ветеринар и дори някои лекарства. В зависимост от политиката и доставчика, те потенциално могат да получат възстановяване на до 90% от медицинските си разходи.

Ако смятате, че можете да се възползвате от застраховка за домашни любимци, започнете, като получите безплатна ценова оферта тук.

Как застраховката за домашни любимци може да помогне за намаляване на разходите

Застраховката за домашни любимци не не работи точно като здравното осигуряване за хората. Но това не означава, че не е ценно. В сравнение с хилядите долари, които собствениците са свикнали да плащат, минимална такса от $70 или по-малко всеки месец (средно) може да си струва. Има множество видове застраховки за домашни любимци, от които да избирате - и собствениците могат да избират от различни самоучастие. След това те могат да продължат с обичайната си рутинна грижа, но вместо да се натоварват със солидна сметка, със застраховка за домашни любимци, те могат да подадат иск до компанията, за да получат възстановяване на изразходваните пари.

„Застраховката помага покриват непредвидените разходи за притежание на домашни любимци и могат да бъдат огромно облекчение за собствениците, тъй като те обикновено покриват 80-90% от разходите, в зависимост от плана“, каза по-рано д-р Сара Горман, управляващ ветеринарен лекар в Small Door Veterinary в Ню Йорк CBS News.

„Застраховката ни помага да покрием неочакваното“, продължи д-р Горман. „Ветеринарните лекари не обичат да раздават големи сметки и искаме доларите на нашите членове да се простират доколкото е възможно. Като работим със застрахователни компании, това ни помага да осигурим златен стандарт за грижа за нашите пациенти с домашни любимци.“

Както при всеки финансов продукт или услуга обаче, струва си да пазарувате, за да намерите най-добрите цени и условия. Заинтересованите собственици могат да получат безплатна оферта за застраховка за домашни любимци за 30 секунди тук сега или могат да използват таблицата по-долу, за да пазаруват и сравняват някои от най-добрите доставчици.

Съвети за застраховка за домашни любимци, които собствениците трябва да знаят

Имайки предвид застраховка за домашни любимци сега? Ето три съвета, които всички собственици трябва да знаят

Цените ще растат с възрастта на вашия домашен любимец. Един млад домашен любимец се счита за здрав и е по-малко вероятно собствениците да подадат искове към доставчика, което води до по-ниски премии, които собственикът трябва да плати. Така че не чакайте да застраховате вашия домашен любимец. Ще се окажете само с по-голяма сметка. Вече съществуващи медицински състояния няма да бъдат покрити. Доставчиците на застраховки за домашни любимци могат да откажат покритие за домашни любимци, които имат тези проблеми. Това е още една причина, поради която има смисъл да купувате застраховка за домашни любимци рано. Ако изчакате и вашият домашен любимец развие тези състояния, ще ви бъде предложено по-малко покритие (на по-висока цена), отколкото ако сте кандидатствали по-рано. Различните породи имат различни разходи. Докато застраховката за домашни любимци като цяло е достъпна, различните породи котки и кучета ще имат различни разходи. Това може да доведе до значителни суми с течение на времето, така че ако все още нямате домашен любимец, но обмисляте да купите или осиновите такъв скоро, не забравяйте да направите проучване предварително, за да знаете колко би струвала застраховката за домашни любимци за разглежданата порода.

Изводът

С високите разходи за грижи за домашни любимци и липсата на облекчение, застраховката за домашни любимци може да осигури известно финансово облекчение, което е така необходимо. За да извлекат максимума от плана обаче, собствениците трябва да разберат, че цените ще растат колкото по-късно чакат в живота на своя домашен любимец, за да получат план. И съществуващите медицински състояния няма да бъдат покрити, така че има смисъл да се сключи полица, преди да възникнат тези проблеми. И накрая, различните породи имат различни разходи. Но ако собствениците разбират тези три ключови фактора, те ще бъдат най-добре подготвени да осигурят персонализиран и рентабилен застрахователен план за домашни любимци. И което е по-важно, те ще започнат да намаляват общите си разходи за грижи за домашни любимци.

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР