Разходите за безалкохолни напитки, натурални сокове, нектари, чай и бонбони,

...
Разходите за безалкохолни напитки, натурални сокове, нектари, чай и бонбони,
Коментари Харесай

Напитки и шоколад за депутатите - за сметка на бюджета

Разходите за безалкохолни питиета, натурални сокове, нектари, чай и бонбони, до момента в който народните представители са ангажирани с работата си в служебните кабинети и стаите на парламентарните групи, се поемат от бюджета. Това се схваща от оповестена от администрацията на Народното събрание социална поръчка, съобщи БГНЕС.

Парламентът купува служебните кафета на законодателите, до момента в който вземат участие в съвещанията на парламентарните комисии.

14 000 лева без Данък добавена стойност коства на данъкоплатците доставката на газирани безалкохолни питиета, натурални сокове и нектари. 7 000 лева без Данък добавена стойност отиват за доставка на чай – български и вносен, както и за шоколадови бонбони - млечен, бял и черен шоколад, както и свежи лимони – екстра и първо качество.

Изборът на снабдител ще стане на съображение препоръчана най-ниска цена. Договорът е за период от 12 месеца или до привършване на контрактуваните за съответната цена количества. Оферти се подават до 03 август 2017 година, когато депутатите ще са към този момент във почивка. 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР