Разграничават се от нерегламентирани контакти и срещи до решаващия ден

...
Разграничават се от нерегламентирани контакти и срещи до решаващия ден
Коментари Харесай

ЗС „Ал. Стамболийски” призова за честен балотаж в община Средец

Разграничават се от нерегламентирани контакти и срещи до решаващия ден в неделя

Кандидатът за кмет на Средец Иван Кичев благодари на жителите на общината, които го поддържаха на локалните избори на 29 октомври. Тази неделя той ще се яви на втория тур против Иван Жабов, който три мандата бе отпред на странджанската община.

" Земеделски съюз Александър Стамболийски “ на този избор удвои своята поддръжка за кандидатската листа и от двама, общинските им съветници станаха четирима.  А Иван Кичев употребява партията, като трамплин и стигна до балотаж.

„ Благодаря на всички, които излязоха да гласоподават на изборите и преодоляха страха да дадат отрицателен избор против това ръководство. Благодаря и на тези, които поддържаха персонално мен. Сигурен съм, че те няма да бъдат подведени.

Предстои най-сериозната борба, с цел да спечелим и войната. Затова приканвам всички хора, които мислят, че в община Средец е нужна смяна, да излязат и да гласоподават. Искам да разсея всевъзможни подозрения за ангажименти със статуквото, с Иван Жабов и с който и да е.

Ангел Ангелов и " Земеделски съюз Александър Стамболийски “ стоят твърдо зад мен и ми пожелават триумф. Имам силите и куража от това персонално ангажиране и по тази причина съм уверен, че ще спечелим борбата.

Средец и общината имат потребност от доста сериозна смяна. 12 години бяхме в безвремие, 12 години се краде в тази Община. Това не може да продължава, финансовият запас би трябвало да бъде харчен транспарантно. Общинският съвет би трябвало да си влезе в ролята, да е органът, който взема решенията и ги постанова на кмета той да ги извършва, а не противоположното, както беше до момента – кметът да разчита на болшинството и да подвежда младежи, да ги кара да гласоподават за неща, от които след това се срамят. Това би трябвало да бъде прекратено. Трябва да спре и практиката общинската администрация да се опасява. Тези, които работят, които могат и заслужават да бъдат там, ще бъдат и никой няма причина да се тормози за работното си място. Призовавам всички мислещи и трезви хора най-сетне да преодолеят този боязън в общината и да си дадат гласа за смяната “, сподели пред Флагман.бг Иван Кичев.

Той чака поддръжка от всички водачи, последователи и симпатизанти на останалите партии, които се оповестиха твърдо срещу статуквото – „ Продължаваме промяната “ в лицето на господин Димитър Янков, Българска социалистическа партия в лицето на Йона Чобанова.

Флагман.бг беседва с Ангел Ангелов – представителят на Земеделски съюз „ Александър Стамболийски “ за област Бургас, който благодари на гласоподавателите от община Средец, че са дали своят вот доверие на кандидатската листа на земеделците и са ги създали втора политическа мощ с четирима съветници.

" Вярвам безусловно в екипа на Земеделски съюз „ Александър Стамболийски “. Винаги сме провеждали  почтени и честни избори. Не сме взели участие и се разграничаваме от нерегламентирани контакти и срещи. Нашите общински съветници са работили за развиването на община Средец и ще продължат да го вършат и в този мандат ", сподели Ангел Ангелов.

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР