Разград. Заместник областният управител Драгомир Златев посрещна д-р Анатоли Кънев

...
Разград. Заместник областният управител Драгомир Златев посрещна д-р Анатоли Кънев
Коментари Харесай

Заместник областният управител Драгомир Златев посрещна организационният екип на Националния 37-ми поход „По стъпките на четата на Таньо войвода“

Разград. Заместник регионалният шеф Драгомир Златев посрещна доктор Анатоли Кънев - ръководител на КПД „ Родно Лудогорие “ и екипът му за уточнения, по отношение на програмата и организацията по протичане на един от най-българският родолюбив формат, съпроводен под ехото на маршева ария, запазил във времето същността и смисъла на Българската история, а точно Националния 37-ми поход „ По стъпките на четата на Таньо челник “ от 30 май до 02 юни 2022 година със съдействието на Министерството на образованието и науката, оповестиха от пресцентъра на Областна администрация. Походът ще се вроведе под патронажа на президентът на Република България господин Румен Радев.

На срещата участваха и ръководителя на Общинския съвет град Разград – господин Стоян Ненчев и госпожа Цеци Бенонова - Главен специалист в Община Разград.
Тази година четниците ще бъдат 200 на брой.
Молбата на доктор Кънев към господин Златев беше да се спомага за организацията в Исперих и за концертът на Теодосий Спасов, който ще се състои на 30.05.2022 година на градския площад.
Г-н Златев се ангажира да обезпечи представител на Областна администрация Разград за изцяло подпомагане по организацията на благородната идея, също по този начин да окаже помощ на четниците при вероятно посещаване в ДЛС „ Воден “, с цел да прегледат и се образоват, по отношение на спецификата на всяко екзотично животно, намиращо се в базата.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР