Разград. Вчера, в хода на спецоперация по противодействие на наркоразпространението,

...
Разград. Вчера, в хода на спецоперация по противодействие на наркоразпространението,
Коментари Харесай

МВР: 30 000 таблетки „екстази“ са иззети при спецакция на ГДБОП и ОДМВР – Разград, задържани са двама мъже

Разград. Вчера, в хода на спецоперация по противопоставяне на наркоразпространението, провеждана под наблюдението на Окръжна прокуратура – Разград, в местността „ Пчелина “ в землището на Разград, в миг на договорка с наркотични субстанции, са арестувани двама мъже от града, на 34 и 43 години, престъпно проявени. Това оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи . При персонален обиск и претърсвания от тях и от автомобила им са открити и конфискувани 20 000 таблетки „ екстази “ с лого „ Porshe “ с тегло 7.780 кг, реагирали при полевия наркотест на амфетамин. В хода на оперативните дейности, в гробищния парк на Разград, служителите на реда разкрили тайник, в който били укрити други 10 000 таблетки „ екстази “ с тегло 3.515 кг. В хода на интервенцията били осъществени четири претърсвания и изземвания и пет огледа на местопроизшествия на разнообразни адреси и коли на територията на Разград и Нови пазар.
След полицейското задържане на двамата мъже, единият от тях е притеглен в качеството на обвинен и му е наложена мярка за неотклонение „ задържане под стража “ за период до 72 часа. Предстои внасяне на предложение в Окръжен съд-Разград за налагане на непрекъсната мярка за неотклонение „ задържане под стража “. По случая е формирано досъдебно произвеждане по член 354А от Наказателен кодекс. Работата по разкриването и документирането на цялостната незаконна активност продължава под наблюдението на Окръжна прокуратура – Разград.
Според първичните данни откритата дрога е била предопределена за вътрешния пазар, като част от количеството е популяризирано на територията и на Разградска област.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР