Разград. Полицията в Разград издирва 37-годишния Здравко Василев Димитров, който

...
Разград. Полицията в Разград издирва 37-годишния Здравко Василев Димитров, който
Коментари Харесай

Полицията в Разград издирва 37-годишния Здравко Василев Димитров, който е в неизвестност от 8 октомври

Разград. Полицията в Разград търси 37-годишния Здравко Василев Димитров, който е в неопределеност от 8 октомври. Това оповестиха от ОДМВР – Разград .
ОДМВР – Разград търси Здравко Василев Димитров. Лицето се търси по отношение на подадена на 09.10.2019 година молба от околните му. 37-годишният мъж е напуснал дома си в лознишкото село Гороцвет към 17 часа на 8 октомври 2019 година с велосипед и оттогава е в неопределеност.
Здравко Василев Димитров е висок 170 см, 70 кг, очи сини, коса кестенява, къса, небръснат, с два предни горни зъба счупени. Облечен е в мрачно синьо яке от плат, долнище на спортен екип мрачно наследник на цвят. Под якето е облечен с кафява дреха с дълъг ръкав, обут с черни гумени галоши. По данни на околните е болен от шизофрения и не може да поддържа връзка с непознати хора. Велосипедът, с който е излязъл, е черен на цвят, неустановена марка, под седалката има червен светлоотразител, с 18 скорости.
Умоляват се жителите, които имат информация за лицето, да се обадят на тел.112 или в най-близкото отделение на Министерство на вътрешните работи.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР