Разговорите за секс между родители и деца винаги са неудобни,

...
Разговорите за секс между родители и деца винаги са неудобни,
Коментари Харесай

Когато любимите ти порно актьори се появят на вратата

Разговорите за секс сред родители и деца постоянно са неуместни, само че пък са и в действителност значими. Особено в днешната софтуерна ера, в която достъпът до порнографско наличие е елементарен и безвъзмезден. А то сигурно може да промени визиите на подрастващите за половото другарство.

Именно по тази причина държавното управление в Нова Зеландия разгласи повече от забавна акция , ориентирана към младежите. В центъра й е малко видео, в което двама порно артисти се появяват число голи на вратата на една жена и й оповестяват, че нейният наследник ги гледа на телефона, таблета, преносимия компютър и даже на смарт тв приемника.

Майката остава неприятно сюрпризирана, а актьорите й обръщат внимание, че тяхното наличие е за възрастни, а нейният наследник е дете. Основният проблем е, че хлапетата не са наясно със същността на връзките, а те двамата несъмнено не се държат в същинския живот по този начин, както пред камера .
 Снимка 483113

Затова е добре да се приказва за разликата сред двата вида държание, с цел да не порастват младежите с изкривени показа, което може да им навлече единствено проблеми.
 Performer Availability Scheduling Services, Холивуд и по какъв начин порноиндустрията може да помогне на Холивуд с пандемията от COVID-19
Как порноиндустрията е с една крачка пред Холивуд

Винаги подготвени, даже и по време на пандемия

Съветите на акцията са да се подбере точният миг, да се прояви самообладание, да се изслушва мнението на децата и да се изясни, че порното не показва действителността , написа Daily Mail.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР