Разговорите с Цветомир Найденов, който един от основателите и основен

...
Разговорите с Цветомир Найденов, който един от основателите и основен
Коментари Харесай

Привържениците на ЦСКА: Разговорите с Цветомир Найденов приключват. Искаме среща с Бойко Борисов

Разговорите с Цветомир Найденов, който един от създателите и главен спонсор на ”ЦСКА 1948 ” завършват. Ще бъде поискана желаят среща с министър-председателя Бойко Борисов за разискване на тематиката за стадион ”Българска войска ”.
Това разгласи Иван Велчев-Кюстендилеца, един от водачите на агитката на алените, след среща с Гриша Ганчев, оповестява „ Дневник “.

" Няма да е неприятно господин Борисов да одобри нашите почитатели, както одобри тези на " Левски ". Имаме какво да си кажем с него, желаеме да си кажем болките. Ние също имаме потребност от помощ особено за стадиона ", сподели още Велчев.

Привържениците на ЦСКА бяха на среща с Цветомир Найденов през вчерашния ден. Найденов, който е притежател на букмейкъра " Ефбет ", съобщи, че не вижда по какъв начин ще се осъществя предлагането на почитателите да зареже " ЦСКА 1948 " и да се озове на стадион " Българска войска ", а по думите на Велчев като клуб " ЦСКА 1948 " е " основан само да е бодил в очите на ЦСКА ".

Припомняме, че управляваният от Ганчев " ЦСКА-София " подписа дълготраен контракт за базите на ЦСКА и съобщи планове да модернизира " Българска войска ". В средата на октомври 2019 година предприемачът съобщи, че алените ще имат нов стадион до март 2021 година Забавянето в издаването на оценката и рецесията, провокирана от пандемията от ковид, евентуално трансформират проектите му.

" Вече всичко е изгубено и ще се надигнем против тях може би още в първия кръг на шампионата. Разбрали сме се да играем с тях на " Българска войска ", по никакъв мотив няма да се съгласим да играем с тях на " Васил Левски " “, споделя още Велчев, който показва също, че Ганчев е знаел за срещата с Найденов, само че я определил като неточност. По-късно в публична позиция най-големият фенклуб " Сектор Г " разгласи същото.

" Обединение (с " ЦСКА 1948 " ) не е коментирано, то не е допустимо по никакъв метод. Нашата концепция е да се затрие тимът с числата и той (Найденов) да бъде поканен като спонсор. Това е въпрос на сделка сред двете страни - сред Ганчев и Найденов. Виждаме от днешните изяви на господин Найденов, че това се оказва, че е невероятно. Отчитаме тази среща (с Найденов) като неточност ", сподели Велчев.

" Според мен този тим ( " ЦСКА 1948 " ) не се дирижира непосредствено от него, а някъде по-отгоре. Така че той и да има предпочитание да направи нещо с нас, може да е получил сутринта рано позвъняване и му е неразрешено ", разяснява още Велчев.

" Какво тъкмо се развива в визиите на притежателите на " Ефбет " не можем да кажем, само че можем единствено да предположим топлата връзка в посока Разград и нейното косвено въздействие върху обстановката. Вече сме сигурни, че даже да е имал предпочитание за сходни дейности, господин Найденов е бил посъветван по точния метод откъдето би трябвало ", декларират от " Сектор Г “.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР