Разговорите между коалициите ГЕРБ-СДС и Продължаваме промяната - Демократична България“

...
Разговорите между коалициите ГЕРБ-СДС и Продължаваме промяната - Демократична България“
Коментари Харесай

Лорер: Показахме нашия кабинет преди да финализираме управленската програма, което отчитаме като грешка

Разговорите сред обединенията ГЕРБ-СДС и „ Продължаваме промяната - Демократична България “ (ПП-ДБ) не престават на следващия ден сутринта. Това сподели в предаването „ Още от деня “ на депутатът от ПП-ДБ Даниел Лорер.

Парламентарният ни живот е толкоз натоварен, че даже не се ангажирам да кажа от кого е самодейността за поканата за тази среща. Важното е, че на следващия ден заран диалозите сред двете обединения не престават, сподели Лорер.

Според него е значимо политическите сили да надмогнат разликите си и да продължат да търсят консенсус , с цел да предложат на българските жители работеща формула за властта.

" Имаше огромна доза страсти при оповестяването на състава на кабинета на акад. Николай Денков . Ние направихме услуга на ГЕРБ и показахме нашия кабинет, преди да завършваме управническата стратегия, което отчитаме като неточност ", разяснява Лорер.

Той повтори, че ПП-ДБ няма да поддържат мандат на ГЕРБ-СДС, нито ще поддържат присъединяване им в кабинет с втория мандат.

Според Даниел Лорер показаният проектокабинет от акад. Николай Денков може да извърши управническата стратегия.

Депутатът добави, че ПП-ДБ имат подготвеност да дадат на ГЕРБ-СДС надзор върху държавно управление на малцинството по всевъзможен начин , които Народното събрание предлага, включително председателство и надзор на множеството комисии в Народното събрание.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР