Разговорите между ГЕРБ-СДС и Продължаваме промяната – Демократична България“ продължават

...
Разговорите между ГЕРБ-СДС и Продължаваме промяната – Демократична България“ продължават
Коментари Харесай

Дъно: Росен Желязков става шеф на парламента

Разговорите сред ГЕРБ-СДС и „ Продължаваме промяната – Демократична България “ не престават и през днешния ден. Вече обаче има съгласие сред двете обединения за поста ръководител на Народно събрание. Това е номинацията на ГЕРБ Росен Желязков, което е следващото парламентарно дъно в новата история на България.

Днес би трябвало да станат ясни предложенията на общата работна група за законодателни промени. „ Нищо ново не се разисква “, споделиха на влизане на срещата всички участници в договарянията.

Реклама

Засега с изключение на кой да оглави 49-ото Народно събрание, ГЕРБ и Политическа партия не са внесли съответно предложение и номинации за началник на правната комисия.

„ След неколкодневни диалози двете обединения имаме направена обща законодателна програма  за работата на 49-ото Народно събрание. Тя включва значимите проектозакони, които – с изключение на импортираните от Министерския съвет, ние дружно също ще изработим и ще станат част от общите ни цели “, акцентира Мата Хари Десислава Атанасова.

Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР