Разговори за секс, дълбока комуникация, но и прибързаните думи, за

...
Разговори за секс, дълбока комуникация, но и прибързаните думи, за
Коментари Харесай

Любовен хороскоп за 22 – 28 януари 2018

Разговори за секс, дълбока връзка, само че и прибързаните думи, за които може да съжаляваме. Така наподобяват любовните въпроси през тази седмица съгласно звездната карта. Какво ви чака съгласно зодията, вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Тази седмица родените под знака на зодия Овен ще бъдат подготвени да се забавляват с обичания човек. Марс, ръководещата ви планета, ще влезе в Стрелец и вашият 9-ти дом на приключенията в петък.

Това ще повлияе на общата ви мотивация за идващите няколко седмици, както и на половото ви предпочитание. Като начало с обичания човек може да решите да опитате нещо ново в секса. Без значение какъв брой е студено на открито, ще съумеете да се стоплите под завивките.

Телец

Тази седмица вие ще бъдете вдъхновението и поддръжката за вашия сътрудник. Ще може да му помогнете да се оправи с всевъзможни житейски трудности с верния метод на мислене. Но и половият ви живот ще стане доста по-вълнуващ. Повече опити, любовни игри, може да помислите и за тантрически практики. Това ще усъвършенства интимната ви връзка.

Близнаци

Възможно е да се почувствате отегчени в връзките си. Ако в последно време взаимоотношенията ви с половинката са в застой, пробвайте се да предизвикате любовно неспокойствие сред вас. Бъдете деликатни, с цел да не стане неразбория, вместо възкръсване на връзката. Не забравяйте, че в любовта не трябва да има напън, само че не трябва и да страдате от липса на позитивни страсти от страна на половинката.

Рак

Обвързаните Раци ще проведат значими диалози с половинката, които касаят тяхното общо бъдеще. Хубавото е, че ще гледате в една посока, ще желаете да постигнете едни и същи неща. Необвързаните представители на зодията имат късмет за забавно запознанство или първа среща.

Лъв

Този петък, Марс, планетата на действието и либидото, ще се реалокира в най-страстната и игрива област на вашата графика. До 17 март любовните ви истории ще станат доста по-интересни. Вие сте знак, който живее, с цел да дава обич. Нещата ще се трансформират в любовния ви живот освен на полово равнище. Сега е време да заблестите и всички да видят блясъка ви!

Дева

Възможно е да има някои възходи и падения в любовния ви живот. Важен диалог с половинката може да ви направи уязвими и открити. В същото време, този разговор ще ви потвърди какъв брой мощни са вашите усеща един към различен. Въпреки това е допустимо да се почувствате неспокойни. Бъдете почтени с половинката си, в случай че не сте сигурни за някои неща, които на този стадий не желаете да направите/поемете.

Везни

Ще ви бъде доста по-лесно да говорите пред половинката си за личните стремежи и потребности и няма да има нужда да се извинявате за това. Досега евентуално сте премълчавали някои неща, с цел да запазите мира във връзката ви. Но в този момент нещата се трансформират и ще започнете да изразявате желанията си доста повече от нормалното.

Скорпион

Въпреки че с колегата ви нямате проблеми да обсъждате и най-деликатните тематики, разискването на значими въпроси тази седмица, може да ви изведе на разнообразни отзиви. Вместо да бъдете единни в разрешаването на проблемите, може да започнете да си мислите, че единият от вас в действителност е част от казуса, а не от неговото решение. Внимавайте с думите, те могат да доведат до неразбория.

Стрелец

Вие сте огън! След този петък ще влезете във фаза на изключителна сила, упоритост да преследвате всичко, което ви вълнува. Марс ще влезе в знака ви и до 17 март ще се радвате на позитивна сила. Тази планета ще ви помогне да засилите вашата прелест. Необвързаните Стрелци с лекост ще притеглят вниманието на противоположния пол. Ако имате сътрудник до себе си, вашият полов живот е на път да доближи връх на задоволство. Насладете му се!

Козирог

Може да се чувствате по този начин, като че ли сте изгубили част от желанието ви за обич, фамилиарност. Виновен за това ще бъде Марс. Липсата на сила и предпочитание може да продължи няколко седмици доникъде на март. След тази фаза на отмора половинката ви ще осъзнае, че чакането си е заслужавало.

Водолей

Ситуацията „ другари с екстри “ може да се трансформира в особена опция през тези 7 дни. Тази седмица ще желаете нещо занимателно, само че и неангажиращо в любовта. Ако имате съкровен сътрудник, само че не сте в съществени взаимоотношения, допустимо е да се споразумеете добре, без която и да е от страните да има някакви упования. Обвързаните Водолеи ще бъдат изправени пред някои промени.

Риби

Ако пазите някаква загадка от половинката, то тя може да се трансформира в проблем. Тайната може да е обвързвана с пари, флирт. Помислете какво желаете от сегашните ви взаимоотношения, какво може да жертвате и да рискувате. /az-jenata.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР