Разговори в посока стиковане между формациите продължава да се води

...
Разговори в посока стиковане между формациите продължава да се води
Коментари Харесай

Христо Иванов видя липса на координация в коалицията

Разговори в посока стиковане сред обединенията продължава да се води и към днешна дата. Това по думите на Иванов обаче е мъчно априори. Причината - става дума за комплицирана и разнолика коалиция. По думите на Иванов пък нито един от форматите, осигуряващи съгласуваност сред партиите, не работи задоволително добре.

Споровете сред Демократична България и Българска социалистическа партия дали България да даде оръжия на Украйна ще продължат, безапелационен беше Иванов.

" Не одобрявам определението " башибозук " за ръководството, което дава ГЕРБ. Колегите от ГЕРБ са наричани по този начин с години и в този момент се пробват да го извърнат против някого другиго”, уточни Иванов пред Българската национална телевизия.

" Става дума за съществени подозрения за корупция, които не бяха разследвани от прокуратурата. ГЕРБ крепи Гешев в Народното събрание и няма нито една тематика, касаеща неговите пълномощия, по която от ГЕРБ да не дерат ризи и да не застават като жива верига към него. А по същия метод Гешев им обезпечава сигурност на основни техни фигури ", добави Иванов във връзка невижданата акция на полицията в Банкя, при която арестуван бе някогашният министър председател Бойко Борисов.

Според Иванов има заплаха прокремълска политическа мощ да придобие осезаемо въздействие у нас. Причина за това са слабите институции и съществуването на доста симпатизанти на съветския президент Владимир Путин.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР