Разговори към всички и по всяко време, неограничени минути към

...
Разговори към всички и по всяко време, неограничени минути към
Коментари Харесай

Новите планове на VIVACOM за домашен телефон „развързват“ разговорите с чужбина и с мобилните мрежи

Разговори към всички и когато и да е, неограничени минути към мобилни и закрепени номера в България и до 1000 минути към страните от Първа интернационална група дава най-новият тарифен проект на VIVACOM за домакински телефон VIVAFIX L. Той е част от новатa тарифна линия VIVAFIX на най-опитния закрепен оператор в страната. Новата тарифна линия предлага повече благоприятни условия за контакт с обичани хора и дълги диалози без терзание.

VIVAFIX идва, с цел да задоволи все по-голямата потребност от другарство с роднините отвън страната и нуждата от честа и качествена връзка с всички вкъщи, без значение от типа на телефона им – мобилен или закрепен. За всички, които избират домашния телефон, новата линия отстранява рестриктивните мерки за дълги диалози с чужбина и заличава терзанията за диалози с мобилни номера.

VIVAFIX се предлага в три проекта – S, M и L.

VIVAFIX S е с месечен абонамент от 9.99 лева с Данък добавена стойност и включва 600 минути диалози с всички закрепени и мобилни мрежи в страната, както и за диалози с всички закрепени номера от Първа интернационална група. В нея влизат: Австрия, Армения, Белгия, Англия, Германия, Гърция, Дания, Ирландия, Испания, Италия, Кипър, Латвия, Литва, Лихтенщайн, Люксембург, Македония, Монако, Норвегия, Румъния, Полша, Португалия, Словакия, Словения, Турция, Унгария, Финландия, Франция, Украйна, Холандия, Хърватска, Чехия, Швейцария, Швеция и други. След изговарянето на включените 600 минути, цените на минута диалог с този проект са по 1 стотинка на минута за територията на България и по 18 стотинки на минута за страните от Първа интернационална група.

VIVAFIX M е с месечен абонамент от 11.99 лева с Данък добавена стойност и включва диалози в мобилни и закрепени мрежи в страната, както и към Първа интернационална група в границите на 1000 минути.

VIVAFIX L предлага неограничени диалози в страната както с мобилни, по този начин и с закрепени номера, и спомагателни 1000 минути за диалози с чужбина (Първа интернационална група). Месечният абонамент за този проект е 13.99 лева с Данък добавена стойност.

За още по-голям избор и улеснение на потребителите, за първи път VIVACOM предлага спомагателен пакет с включени минути и към Втора интернационална група. Новият пакет +FIX International включва 100 минути към Първа и Втора интернационална зона, като информация за страните, които влизат в съответната група, е налична на формалната интернет страница на VIVACOM  – www.vivacom.bg. Допълнителният пакет може да бъде задействан към всеки един проект от тарифна линия VIVAFIX единствено за 5.99 лева на месец.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР