Разговорът ми за участие в листите на ПП беше с

...
Разговорът ми за участие в листите на ПП беше с
Коментари Харесай

Василев: Има реставрация на ГЕРБ ТОТО-то и Нациналната спортна база

" Разговорът ми за присъединяване в листите на Политическа партия беше с Кирил Петков и Асен Василев. Не става дума някой да ми е предложил, това е общо решение на управленията на Гражданското придвижване и на " Продължаваме промяната ".

Това съобщи пред Радостин Василев, министър на спорта от квотата на Има Такъв Народ в кабинета " Петков ", един от напусналите партията на Слави Трифонов, по-късно той създаде и оглави Гражданско придвижване " Силна България ". На парламентарните избори на 2 октомври Радостин Василев ще води листата на Политическа партия в Габрово.

  " Ще се опитаме на национално и на районно равнище да променим наложения през последните повече от 15 години модел за ориентиране на запас в избрани хора, а не в социална изгода. Това е доста ясно видимо в Габрово. Габрово е един от бастионите на ГЕРБ ", уточни той и изясни, че ще застане против Томислав Дончев, който там води листата на ГЕРБ:

" Г-н Дончев за първи път ще бъде подложен в обстановка, в която не да стои на масата до Бойко Борисов и да му приглася, а да изяснява по какъв начин той е лейтенант на един от най-дискредитираните политици, довели България до цялостен провал. Регресът в Габрово - демографски, стопански и обществен - е обвързван директно с присъединяване на Томислав Дончев в ръководството ". 

Василев акцентира, че оттеглянето на Яна Балникова от листите на Политическа партия не е поради него, а по персонални аргументи.

В предаването  " Хоризонт за вас " някогашният министър на спорта разяснява измененията, направени от служебния министър Весела Лечева:

" Да излязат вписванията в сдруженията, с цел да видя дали това са действителните хора, които ще ги ръководят, и тогава ще направя конференция, с цел да покажа на кои тъкмо хора има доверие госпожа Лечева. Ще попитам дали тя им има доверие, или избрани кръгове, които диктуват сега какво би трябвало да става в спорта. Кръгове към ГЕРБ се реставрират в Националната спортна база и Българския състезателен тотализатор ". 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР