Разговор за алтернативна президентска двойка не е воден в партията,

...
Разговор за алтернативна президентска двойка не е воден в партията,
Коментари Харесай

Александър Симов: Нямаме алтернативен кандидат за президет

Разговор за различна президентска двойка не е воден в партията, сподели от Българска социалистическа партия пред Нова телевизия. Имаме процедури, по които се взимат решения, въпреки и тромави. ясно сподели, че не е сюрпризирана от оповестеното от, че ще се кандидатира за втори мандат. Като медийна пиратка беше пускана опцията за различен претендент, с цел да се сътвори чувство за опълчване сред Българска социалистическа партия и Румен Радев. 
Важното е, че Корнелия Нинова сподели, че вижданията на президента и на Българска социалистическа партия за развиване на страната съответстват. Прекратено беше внушението, че президентът ще прави собствен политически план. 
 Социалисти желаят Корнелия Нинова против Бойко Борисов в Пловдив? Социалисти желаят Корнелия Нинова против Бойко Борисов в Пловдив?
Корнелия Нинова, а не проф. Иво Христов, да е лидер на алената листа в Пловдив-град, упорстват социалисти. Според осведомени този вари...
Г-жа караянчева има желание да става космонафт,това мога да кажа, че съм чул аз. Не е правилно това, което тя твърди, че Българска социалистическа партия ще издигне за претендент президент Илияна Йотова. Не мога да кажа имало ли е диалог с Илияна Йотова за кандидатурата й като вицепрезидент, само че за мен е задоволително, че госпожа Нинова е споделила, че знае. 
При избирането на хората за листите е издирван професионализмът. Търсят се хора, които да се оправят с огромните проблеми на България след пандемията и след пагубното ръководство на ГЕБР. Не съм взел участие в решението на варненската организация за издигането на Борислав Гуцанов за лидер на листа. Вярно, че водиха война с Корнелия Нинова, само че решението е взето след спор.
Още:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР