Разговаряме с всички експерти в Регионалните управления на образованието за

...
Разговаряме с всички експерти в Регионалните управления на образованието за
Коментари Харесай

Красимир Вълчев: Учителите трябва да се чувстват по-свободни и креативни

Разговаряме с всички специалисти в Регионалните ръководства на образованието за това по какъв начин всеки преподавател да бъде подсилен да работи по-свободно и да подхожда самостоятелно към всяко дете.

Очакваме учителите да компенсират въздействието на външната среда. Това съобщи министърът на образованието и науката Красимир Вълчев на среща с шефове на просветителни институции от община Трявна, която се състоя в Началното учебно заведение "Пенчо Славейков ", заяви пресцентърът на МОН.
Община Трявна е 100-ата, която министър Вълчев посещава и разисква настоящите тематики в системата на образованието с учители, с представители на общините и регионалните шефове.

Колко потребни за развиването са уроците по шах и извънкласните действия са посочили възпитаници от Основното учебно заведение "Васил Левски " в Плачковци. Министърът е поздравил учебния тим за постигнатите триумфи, след което е изиграл партия шах с петокласника Добромир Добрев и много мъчно е съумял да го победи. От учениците просветителният министър е получил дребен шах, карта за член на клуба и пропуск, с който му се позволява да влиза в учебното заведение.

В Трявна министър Вълчев е участвал на спор сред възпитаници от Средното учебно заведение "П. Р. Славейков " на тематика "Българското учебно заведение преди Освобождението дава доста обучение на подрастващите ".

Децата са изследвали голям брой исторически източници, с цел да защитят своите тези. Министър Вълчев ги е поздравил за труда, който са вложили, с цел да се приготвят. С преподавателите от Националната гимназия за приложни изкуства "Тревненска школа " в града министърът е разискал опциите възпитаници от цялата страна да посещават учебното заведение и да следят новаторски способи на преподаване. В гимназията той е видял неповторими творби, основани като дипломни работи от учениците.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР