Разговарям с мои приятели от дясното и дясноцентристкото пространство от

...
Разговарям с мои приятели от дясното и дясноцентристкото пространство от
Коментари Харесай

Проф. Анастас Герджиков: Ще разговарям с всички партии, няма да откажа подкрепа от никого

Разговарям с мои другари от дясното и дясноцентристкото пространство от месеци. През последната седмица разбрах, че Политическа партия ГЕРБ е подготвена да поддържа тази кандидатура. Ще беседвам с всички партии. Най-вече с десните и дясноцентристките партии. Това сподели пред публицисти ректорът на СУ „ Св. Климен Охридски “ Анастас Герджиков. Той открива академичната образователна година. Гост на академичната общественост е и министърът на образованието и науката проф. Николай Денков.

„ Смятам, че мога да бъда потребен точно с това, че имам качествата да въплъщавам единството на нацията. Единствената ми обосновка сега, в който политическото и общественото тяло е разпокъсано, да работя за обединяването на всички партии и всички българи. Няма да откажа поддръжка от никого. Смятам, че всички могат да оказват помощ за това обединяване. Амбицията ми е да обединя българския народ “, добави още проф. Герджиков.

Проф. Герджиков разяснява още и случая с Петър Илиев: " Не единствено аз, само че декана на Юридическия факултет, не знаехме за случая, само че не знаехме, че съществува Петър Илиев. “
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР