Разговаряхме с депутатите, отделили се от „Има такъв народ“ по

...
Разговаряхме с депутатите, отделили се от „Има такъв народ“ по
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: Има висока степен на съгласие и подкрепа на програмата

Разговаряхме с депутатите, отделили се от „ ИТН “ по програмата по две елементи. Първо по програмата, която общо бяхме съставили и която е база за диалози, и второ – по предложенията на „ ИТН “. До на следващия ден те ще дадат своето мнение по новите оферти, защото на следващия ден би трябвало да затворим първия кръг от диалози – по програмата.

Те поддържат главната стратегия, другата седмица ще продължим диалозите по персоналния състав. Ние демонстрираме почтително отношение към всички депутати, без значение от техните вътрешнопартийни разлики, разделения, събирания. Разбираме, че задачата ни е доста по-голяма от персоналните несъгласия и егото. Така че, както видяхте, сме отворени и диалогични, с стратегия на първи стадий.

Бих обобщила дотук договарянията, че има висока степен на единодушие и поддръжка на програмата, която на следващия ден ще представим в финален вид.

Всичко е преодолимо, стига да има благосклонност да реализираме единодушие и да има държавно управление. Водим договарянията институционално – с парламентарно показани партии и с самостоятелни депутати. Ние сега имаме преимуществото, че сме партия, която може да беседва с всички. Но имаме и извънредно тежката задача – да съберем хората, които изпаднаха в тежки несъгласия. Времето става извънредно значимо в тези договаряния. Не можем да държим мандата безпределно.

Радвам се, че можем да приказваме с всички, без значение от техните разлики и напъните ни най-после ще бъдат да ги съберем на една маса. Въпрос на воля е, успокоение, самообладание, причини и цел. Целта е да подсигуряваме непоклатимост на България и сигурност на българските фамилии.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР