Разговарях с министъра на външните работи на Великото херцогство Люксембург

...
Разговарях с министъра на външните работи на Великото херцогство Люксембург
Коментари Харесай

Борисов: Аткартивни сме за инвестиции

" Разговарях с министъра на външните работи на Великото херцогство Люксембург Жан Аселборн, с който изразихме предпочитание за активизиране на политическия разговор на всички равнища по въпроси от общ интерес за двете страни ". Това написа министър председателят Бойко Борисов във Facebook.

" България предлага положителни благоприятни условия за стратегически вложения в инфраструктурата, енергетиката, превоза, околната среда, телекомуникациите, аутсоурсинга, осведомителните технологии, както и във високопроизводителни браншове на стопанската система, в софтуерни и индустриални паркове, в нововъведения. По отношение на сигурността в Европейски Съюз означих, че България постоянно е упорствала за общ механизъм на Европейски Съюз за ръководство на миграцията като се съблюдава обективен баланс сред отговорност и взаимност ", написа министър председателят.  

" За задачата е належащо да продължи целенасоченото съдействие на Съюза с трети страни, да се надграждат съществуващи партньорства, което ще даде съответните решения за справяне с провокациите пред Европа и света ", написа още Борисов.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР