Разгневено домашно куче нападна посред нощ стопанина си в един

...
Разгневено домашно куче нападна посред нощ стопанина си в един
Коментари Харесай

Куче нахапа пиян стопанин в Монтана, спасители едва озаптиха животното

Разгневено домашно куче атакува измежду нощ стопанина си в един от градските паркове на Монтана и го нахапа. Извикани на помощ спасители едвам съумели да откъснат развилнялото се животно от индивида, оповестиха от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Монтана.

Кървавият случай е станал към 22,50 часа в парка до ресторант „ Монтанензиум ” в центъра на регионалния град. Мъж на измежду възраст разхождал домашния си любим порода питбул-териер на мотив, само че ненадейно решил да го пусне да тича на независимост.

По незнайни още аргументи обаче кучето се озлобило, нахвърлило се върху стопанина си и почнало да го хапе. Свидетели на нападението подали сигнал и на мястото дошъл екип от бранш „ Специализирани оперативни действия ”.

Спасителите с тъга съумели да уловят и вържат питбула. Нахапаният и оцапан с кръв мъж е бил превозен в Центъра за незабавна помощ, където го прегледали, превързали и освободили.

Според медици и служители на реда стопанинът на животното е бил пийнал и не е изключено това да е измежду аргументите за случая, завършил, за благополучие, без тежки последствия.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР