Разгневени хора пребиха до смърт мъж, опитал да открадне автомобил

...
Разгневени хора пребиха до смърт мъж, опитал да открадне автомобил
Коментари Харесай

Хора пребиха до смърт мъж, откраднал кола с деца във Филаделфия

Разгневени хора пребиха до гибел мъж, опитал да открадне автомобил с три деца в него, заяви полицията в американския град Филаделфия.
Жертвата е Ерик Худ на 54 години. Той се качил в колата и потеглил, до момента в който майката и бащата на децата пазарували в магазин в четвъртък вечерта. Родителите догонили автомобила, когато бил спрян от трафика, и измъкнали оттова похитителя, добавя Офнюз.

Худ нападнал бащата и побегнал, само че сцената събрала навалица от хора, която хванала крадеца и го пребила. По-късно той бил откаран в болница, където умрял.

" Не съм последовател на уличното правораздаване ", разяснява капитан Джейсън Смит от филаделфийската полиция пред медиите. " Мисля, че когато приказваме за закононарушения, дейностите би трябвало да са на полицията. " Засега няма задържани, въпреки че полицията преглежда видеозаписи от случилото се.

Говорител на окръжния прокурор разгласи, че прокуратурата чака цялостните данни от полицейското следствие преди да може да разяснява случая.

Децата в автомобила не са потърпевши, допълват от полицията. Не се оповестява на какъв брой години са те. Във видеокадри, публикувани в американските медии, се вижда бебешко кошче за кола, оставено до автомобила, и жена, държаща на ръце дете на не повече от 2-3 години.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР