Разгневена гражданка публикува снимки на кореспонденцията си с Николай Марков

...
Разгневена гражданка публикува снимки на кореспонденцията си с Николай Марков
Коментари Харесай

НАГЛИ МЕКЕРЕТА! Любомир Милошев от ВМРО: Кои сте вие да гледате документите? Ваши животни ли избиват?

Разгневена гражданка разгласява фотоси на кореспонденцията си с Николай Марков от Вътрешна македонска революционна организация във връзка избиването на животни и ограниченията, които е трябвало да се вземат доста по-рано. Както можете да видите Марков дава отговор на въпросите с въпрос и насочва забележки към потребителите, под претекста, че нямат право да се бъркат в тяхната работа.

Друг член на Вътрешна македонска революционна организация, прояви безгранична безочливост и надменност под обявата на дамата. Ето какво написа Любомир Милошев:

"Ние не се крием зад клавиатурите като масата коментатори. "

Друг консуматор дава отговор на Милошев:

"Нито една проба и нито един документ не видях по нито една медия! Тук става въпрос не толкоз за животните, що се касае за систематичния геноцид над българския народ с БЯЛ ЦВЯТ НА КОЖАТА! "

Отговорът на Милошев не закъсня:

"Ма кой си ти да гледаш документи? Твоите животни ли избиват?! "

Наглецът твърди, че тази заран е бил в Харманли и несъмнено ние незабавно ви припомняме новопристигналите “талибани” в мигрантски лагер, които евродепутатът Джамбазки комфортно не видя в Харманли!

Някои дребни риби май не осъзнават, че са по-нищожни и незначителни от една убита овца и сигурно имат по-малко достолепие от нея.

Зад клавиатури и абревиатури се криете вие, неуважаеми мишоци, бездарни и глупави! Криете се, когато стане напечено, само че е близо денят, в който ще "изгорите ".

Друг път ще засегнем обстоятелството, че нямате нищо общо с "Вътрешната македонска революционна организация " и единственото, което вършиме е да петните името на дедите ни, умирали за идеята и свободата.

Абревиатурата заслужават да носят чисти и неопетнени персони, а не арогантни, алчни мекерета и непознати подлоги!

БиНюз продължава да следи случая с нелепата безочливост на патрЕотарите!

Публикуваме фотоси от кореспонденцията:



Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР