Разгневен президентът на САЩ Доналд Тръмп нападна демократите и се

...
Разгневен президентът на САЩ Доналд Тръмп нападна демократите и се
Коментари Харесай

Разгневен Тръмп внезапно прекрати среща с демократите и ги нападна

Разгневен президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп атакува демократите и се отбрани, че не е прикривал следствието на Русия , оповестяват международни организации.

Престъплението е осъществено от другата страна, сподели американският водач пред публицисти пред Белия дом и повтори, че не е имало сговор с Москва. Той добави, че държавното управление е транспарантно. Държавният глава твърди, че не е попречил следствието на специфичния прокурор Робърт Мълър и отхвърли обвиняванията на демократите.

По-рано ръководителят на Камарата на представителите Нанси Пелоси упрекна президента в прикриване.
 Нанси Пелоси: Тръмп е забъркан в „ укриване”
Нанси Пелоси: Тръмп е забъркан в „ укриване ”

Ние имаме вяра, че никой не е над закона, в това число и президентът на Съединени американски щати. И ние имаме вяра, че президентът на Съединени американски щати е забъркан в укриване

Тръмп съобщи, че не е допустимо да се водят договаряния с Демократическата партия за инфраструктурата и по какъв начин да понижат цените на медикаментите, до момента в който възнамеряват да го отстранят от власт.

" Вие не можете да вършиме това ", обърна се той към демократите и акцентира, че няма да договаря с тях, до момента в който го проверяват.

Той изненадващо се появи в " Роуз Гардън " в Белия дом, откакто ненадейно приключи среща с водачите на демократите за американската инфраструктура.

" Не затулям. Вие знаете евентуално по-добре от всеки различен ", отбрани се той и разгласи, че демократите би трябвало да изберат дали да го проверяват, или да работят дружно по целите на страната.
 Правосъдното на Съединени американски щати се съгласи да показа документи на Мълър на Конгреса
Правосъдното на Съединени американски щати се съгласи да показа документи на Мълър на Конгреса

Той разясни, че анулира среща, на която комисията трябваше да разиска използването на призовката

Демократите са извънредно недоволни от непрекъснатите старания на Белия дом да блокира следствията им.

" Няма сговор, няма възпрепятстване на правораздаването ", продължи Тръмп.

По време на изказването на президента на Съединени американски щати пред трибуната беше сложена афиш, на който написа: " Няма сговор, няма възпрепятстване на следствието ", а също по този начин, че са изхарчени 35 милиона $ за следствието на прокурора Робърт Мълър и друга статистика.

Малко по-късно Чък Шумър и Нанси Пелоси, водачите на демократите, дадоха конференция.
 Снимка 424728
Източник:

Може да ти падне ченето от това, което се случи в Белия дом, сподели Чък Шумър. Той изясни, че са отишли с Пелоси в Белия дом с " доста сериозен " и обстоен проект от 35 страници по какъв начин да подобрят инфраструктурата. Според него изказването на Тръмп, че няма да договаря с демократите, до момента в който го проверяват, е просто димна завеса - прикритие, че американският водач не е сериозен да се отделят средства за възстановяване на инфраструктурата.

Имаше следствия и когато аз и Пелоси се срещнахме с Тръмп преди три седмици. Сега той е заставен да каже по какъв начин действително ще заплати за инфраструктурата, продължи той.

Пелоси разяснява от своя страна, че с Шумър са се надявали да обсъдят усъвършенствания, които биха разкрили нови работни места, биха подобрили пътищата и мостовете.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР